6. února 2013

Freeman pleťová maska

Taky máte tak rády takové ty zastrčené noname drogerky? Ráda do nich občas zajdu a hledám jejich skryté poklady. Nedávno jsem v honbě za čistící maskou narazila na masky od Freemana. Nikdy jsem je ještě nezkoušela a navíc tam byla jedna, která se chlubila cenou Total beauty award za rok 2012. 

Co slibuje?

Zklidňující maska okamžitě absorbuje přebytečný pleťový maz, čistí a uvolňuje ucpané póry. Minerály z Mrtvého moře obsahují přírodní látky důležité pro udržení zdravé pleti. Levandule a bergamot mají relaxační aromaterapeutické účinky. Vhodná pro všechny typy pleti.

Freeman - Dead sea minerals Anti-Stress Mask
  
      Aktivní látky:

     * minerály z Mrtvého moře
     * levandule
     * bergamot 

      Účinky:

     * čistí a okamžitě absorbuje přebytečný maz
     * zklidňuje a udržuje zdravý vzhled pleti
     * uvolňuje ucpané póry
     * relaxační a aromaterapeutické
 






BAF!

A co opravdu umí?
Po jejím smytí je pleť opravdu hladká - vyčistí se a stáhnou póry. Ale nemám moc ráda jen pocit napjaté a vysušené pleti. Vždy se musím hned natřít hodně hutným krémém, abych si nepřipadala jak seschlá treska. Mám mastnou T-zónu, takže tam se maska může vyřádit dosytosti a to opravdu dělá. Nečekejte však, že se vám nebude dál lesknout čelo - bude a bude se mastit úplně stejně jako předtím. Takže efekt je jen okamžitý, ne dlouhodobý.

I přes tyto nedostatky ji mám prostě ráda. Potřebuji aby čistila a přesně to dělá. V mém kosmetickém arzenálu se určitě na nějakou dobu zabydlí. Nejvíc mě na ní stejně baví ta její super barva☻



2 komentáře:

  1. teda vôbec som ešte takéto zastrčené značky neskúšala, ale niečo na tom bude :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. jj, tohle je zrovna kosmetika z USA, takže netřeba se bát ... škoda že spousta fajn věcí se k nám buď vůbec nedostává, nebo je jen okrajově, že se o ní téměř neví :-/

      Vymazat