26. února 2013

Nejhorší tužka na oči!

Nutně jsem na dovolenou potřebovala voděodolnou tužku na oči v černé barvě. Měla to být jen taková jednorázovka, takže jsem sáhla po Essence 100% splash-proof.

Ani jsem ji v drogerce nezkoušela, dyť co se dá na takové tužce zkazit? Maximálně nebude tak voděodolná, jak bych si přála, ale to zvládnu.
 
No ... jak to popsat a nebýt sprostá? .... Ta tužka prostě vůbec nemaluje. Akorát vám odře víčko, ale linka nikde. Ne, tohle vážně nebrat ani zadarmo.

První čára, kterou není skoro vidět, je po jednom přejetí. Druhá, výraznější a tlustší vznikla urputným tlačením na tužku a musela jsem to vydržet hned 5x, aby byla čára vidět.

4 komentáře:

  1. teda:( já zase válčím s linkami na horní víčka.. mám raději fixy než tekuté linkovače, ale ty se brzy obalí očními stíny a dělají pak taky takovou neviditelnou čárku:/
    http://lorietta.cz/

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. jo, přesně tohle mi dělala fixa od Avonu ... to jsem se mohla zcvoknout a stejně jsem s ní přes stíny nic nenamalova :-/

      Vymazat
  2. jinak hezký blog ;) máš ode mě follow na bloglovin a na facebooku (Petra Lorencová), můžeš mi dát také like, pokud by se ti líbil můl blog ;) Měj se krásně!

    www.lorietta.cz

    OdpovědětVymazat
  3. Tak jo, tý se vyhnu obloukem. Díky za upozornění ;-).
    Vivi

    OdpovědětVymazat