4. března 2013

JARO 2013

Zima se už pomalu odporoučila a všechny firmy nás zahrnují svými novinkami. Často to je super pokoukáníčko a při pročítání novinek se často přistihnu jak si říkám: "Jé, to chci." Naštěstí, ale zasáhne mé racionální JÁ, které mi to vymluví ... hele dyť tohle máš, jen změnili obal ... a kam bys to jako nosila? ... dyť ti to bude jen ležet doma, to nestihneš všechno unosit ... 

Ale tohle opravdu z jarních novinek chci!






1. Too Faced, Sweethearts Perfect Flush Blush - u téhle tvářenky mě nadchl nejenom krásný obal, ale hlavně barvičky. Mám ráda, když si z jedné tvářenky namíchán odstín jaký zrovna potřebuji. Cena: 29$

2. Tamaris - nejideálnější sandálky na léto ♥ Cena: 1499Kč

3. Essence Sun kissed, soft touch eyeshadow, 01 hello summer! - snad se kolekce Sun kissed dostane i k nám, tyhle stíny jsou přesně v barvě, kterou už dlouho hledám.

4. Catrice, Multi Colour Blush, C01 Sugar Shock - tvářenka z limitované edice Candy Shock bude dostupná na přelomu dubna a května.

5. OPI, Disney's OZ the Great & Powerful! - nový film Mocný vládce Oz, měl premiéru tento týden a kosmetické firmy se jím nechaly inspirovat. Mě zaujal pouze nový lak od OPI, který má novou texturu - tzv. tekutý písek.

6. Catrice, Lip peeling - z kolekce Candy Shock. Tady si sice nejsem jistá, jestli ho chci, ale určitě ho půjdu okouknout a pak se rozhodnu. Ale nemůžu zapřít, že ve mě vzbuzuje zvědavost.

7. NYC, Applelicious Glossy Lip Balm - prosím, prosím ať je tato novinka k dostání i u nás. Cena: 2.99$

8. Essence floral grunge, minilipgloss set - trend edition Floral grunge bude k dostání od dubna do května, pokud se dočkáme i v našich končinách, rozhodně okouknu tyhle roztomilé lesky.


A na co se z novinek na jaře těšíte nejvíc vy?

4 komentáře:

  1. Ty Tamaris sandálky jsem neměla vidět:D

    OdpovědětVymazat
  2. Tá lícenka Catrice je krááásna :)

    OdpovědětVymazat
  3. topánky sú krásne- pastely to je moje :)...ja dúfam, že si niekde kúpim prúžkované sako-no zatiaľ som naň nikde nenatrafila

    fashionhappenss.blogspot.sk -budem rada, ak navštíviš môj blog :)

    OdpovědětVymazat