30. května 2013

Garnier Ultra Doux - meruňka a mandle

Mé nejoblíbenější šampony vždy byly od Garnier. Po čase mě však začala trápit přesušená vlasová pokožka a tak začal hon za něčím novým ... Vystřídala jsem mnoho vlasových přípravků a nic :-( Když Garnier přišel s novou řadou Ultra Doux Provence, která je bez silikonů a parabenů, zajásala jsem. V regálu jsem hned šáhla po šampónu s meruňkou a mandlí, který je určen pro vlasy se sklonem k vysušování. To bude ono, vlasy budou určitě krásně vyživené a lesklé a nic nezatíží pokožku...


První mytí bylo zpočátku super. Krásně pěnil, úžasně voněl ... Jenže ouha, vlasy nešly vůbec rozčesat. No co, je přeci bez silikonů, tak budu muset používat i kondicioner. Běžela jsem tedy druhý den i pro kondicionér ze stejné řady... Jestli čekáte happy end, nedočkáte se. Kondicionér je tekutá bílá vodička, co s vlasy neudělá vůbec nic. Opravdu jsem na vlasech neměla nic horšího (zlatá Balea). 
Příšerně tekutá konzistence


Šampón
Kondicioner
  

První neúspěchy mě neodradily od dalšího používání, a tak s doufáním, že si vlasy musí zvyknout, používala jsem je další 2 měsíce. CHYBA, CHYBA, CHYBA ... vlasy mám naprosto příšerné - lámou se, poletují jak se jim zachce, .jsou naprosto bez lesku ... no prostě na mě kříčí: "POMÓC!" 

Máte někdo podobnou zkušenost?

5 komentářů:

  1. Na tuhle řadu jsem žádnou chválu neslyšela :(

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. no, kdybych nebyla hrrrrr a nemusela mít každou novinku z drogerky, tak bych si ho po všech těch špatných recenzích taky nekoupila :-D Ale to já ne, já ho musím mít hned :-D

      Vymazat
  2. no tak to teda zkoušet nebudu... v tom mě Garnier zklamal, měla jsem ho ráda.

    OdpovědětVymazat
  3. tento som teda neskúšala, ale od garnier sa mi osvedčil ten zelený 5 bylin, alebo ako sa volá. Vlasy su po nom tiež suchšie, ale mne to vyhovuje, ja po umyti vždy ešte použivam arganový olej a vlasy idu potom krásne rozčesať.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Díky za tip, já zrovna testuju tu novou oranžavou řadu na porušené vlasy. Zatím to není nejhorší ;-)

      Vymazat