1. května 2013

Tony Moly - Red Appletox


Už to nemůžu dále tajit ... musím vykřičet do světa jednu úžasnou novinku ... Našla jsem dokonalý krém. Proč jsem tak unešená? Protože jsem ho do svých 28 let nemohla najít. Vyzkoušela jsem už všemožné pleťové krémy, od drogerek přes lékarny, až po různé alternativní vymyšlenosti a NIC. 

Co by měl můj vysněný krém splňovat? Nesmí mi zatížit pleť, hutné krémy jsou fajn na tělo, ale k obličeji ať se mi nepřibližují. Určitě od něj vyžaduji hydrataci i výživu. Zní to jednoduše, ale moje citlivá pleť s mastnou T-zónou, vysušenými tvářemi a prvními vráskami si jen tak s něčím nerozumí. 

RED APPLETOX HONEY CREAM od Tony Moly ke mě putoval až z daleké Koree. Nelze ho přehlédnout v žádném e-shopu ani doma na poličce, protože má kelímek ve tvaru jablíčka. Je to kýč, co vám budu povídat, ale nekoupila jsem ho kvůli obalu nýbrž kvůli obsahu. Voní jako to nejšťavňatější jablko, které si dokážete představit. Občas mám chuť zjistit, jestli tak i chutná, ale zatím odolávám.


Co Appletox umí? Díky gelové struktuře pleť nezatěžuje a pomáhá navracet pokožce pružnost. Někomu může být nepříjemná jeho textura - je poměrně lepkavý a trvá tak 5 minut než se vstřebá. Pozor by si měly dát všechny alergičky na med. Extrakt z medu Manuky (divoký strom z Nového Zélandu, který produkuje nejkvalitnější med na světě) působí antibakteriálně, mateří kašička pomáhá zklidňovat citlivou pokožku, propolis je znám svými antioxidačními účinky a černý med je bohatý na minerály a aminokyseliny a pomáhá pleť hydratovat a vyživovat. Poslední složkou tohoto zázraku je kyselina jablečná, která rozjasňuje pleť.
























Používám ho něco přes měsíc a z tváří mi zmizely vysušené ostrůvky, ráno nemívám tolik pomuchlaný obličej (konečně vím, co znamená to "navrácení pružnosti" -  snad se díky tomu nebudou ani tvořit další nepěkné vrásky) a hlavně se mi neobjevují už žádné pupínky.

Red Appletox jsem koupila na eBay za 140Kč. Balení je veliké - 80 ml a za ten měsíc a něco skoro nic neubylo, takže mi vydrží snad věčnost. V balení pod víčkem, byla i špachtlička na nabírání, která by měla zamezit zanesení bakterií do krému a tím prodloužit jeho životnost.

Za sebe mohu tento krém jedině doporučit. Na eBay najdete i vrozečky tohoto krému, pokud se bojíte objednat rovnou celé balení. Tony Moly má ještě peeling z této kolekce na který si brousím do budoucna drápky.

Máte zkušenosti s tímto zázrakem?

5 komentářů:

  1. To balení je opravdu sladké a cena není přehnaná, takže super tip :)

    OdpovědětVymazat
  2. Zkušenost nemám, ale to balení ač kýčovité je moc hezké :-), veselé a pokud jsi našla dokonalý krém, tak je to super - já pořád hledám....

    OdpovědětVymazat
  3. Ježíšku, to je překrásné jako sovička a taky to vůbec neznám:D. Mně táhne na 26 a taky pořád hledám krém, který mi sedne. A ta cena za takové množství se mi zdá až podezřele nízká. Jen jestli nepne v okolí očí...

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. vůbec nepne, ale je pravda, že používám oční krém, samotný appletox jsem nezkoušela

      Vymazat
    2. No jelikož je tam kyselina jablečná, tak by pnout mohl... Každopádně ti jablíčko i sovičku závidím.

      Vymazat