1. května 2013

Etude House - Missing U Hand Cream I Can Fly!

Mám pro vás ještě jedno korejské pokoukáníčko s infantilním obalem. Kosmetická značka Etude House má několik kolekcí roztomilých krémů na ruce. Mě zaujala tato modrá sovička, protože se mi bude vyjímat na mém pracovním stole. Proč by mi tam měla strašit nějaká tuba krému, když si tam můžu postavit tuto krasavici? 

Po odšroubování hlavy na mě vykouknul smetanový krém hutnější konzistence, který voní jako dětský pudr. Dobře se roztírá a rychle vstřebá, takže se nemusíte obávat opatlané klávesnice. 

Ve složení převládá bambucké máslo a výtažky z levandule, verbeny, heřmánku, ibiškového kořene a aloe. Propagační letáky tvrdí, že neobsahuje žádné parabeny, sulfáty, ethanol ani minerální oleje a nebyl testován na zvířatech. Krém se pyšní tím, že je ekologický a část peněz z prodeje jde na záchranu sov v Korei. Každá sovička má i svůj domeček, který je z reciklovaného papíru potištěného sojovým inkoustem - což je chválihodné, ale ošklivé :-/



Krém je opravdu příjemný, hezky hydratuje, voní nevtíravě, ale jinak výjmečné účinky nevidím. Až ho dopotřebuji, naplním si sovičku klidně drogerkovým krémem. Koupit můžete na eBay za 120 Kč (30 ml) v několika barevných a voňavých variantách. 

Jak jste na tom vy s krémama na ruce? Řešíte jen obsah, nebo se díváte i na obal?


7 komentářů:

  1. No, co si budem povídat Tvoje sovička se bude na stole krásně vyjímat - krásněji než moje tuba :)...složení vypadá dobře a obal je prostě rozkošný...U krémů je pro mě podstatný obsah, ale když má navíc pěkný obal, tak to beru - to potěší oko :)

    OdpovědětVymazat
  2. tak to by mě opravdu nenapadlo, že tam bude krém :) asi neodolám a vyzkouším ho :)

    OdpovědětVymazat
  3. Odpovědi
    1. souhlas, rozhodovala jsem se mezi růžovou a modrou.

      Vymazat
  4. To je úžasné, vůbec nic takového neznám, ale vím že to musím mít! :*

    OdpovědětVymazat
  5. Jee, sovičky vypadají rozkošně, hned se po nich na Ebayi podívám :)

    www.christinewait.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  6. To je naprosto rozkošný, nějaký e-shop v čr by si měl vzít zastoupení a všechno to sem dovést, miluju sovičky a ještě jak má ten domeček, fakt krásný.

    OdpovědětVymazat