17. března 2013

Nové přírůstky za březen

Díky nástupu do nové práce to tu trochu zanedbávám ... Přijměte prosím mou upřímnou omluvu, pokusím se polepšit. Ale tyhle nucené pauzy zná určitě každý, takže to nebudem moc rozebírat ;-) Nákupy jsem poslední dobou omezila jen na nezbytně nutné a rychlé .... ať žije nakupování o půlnoci na internetu.


Dermacol spustil nový motivační program pro zákazníky e-shopu. Vypíchnu největší tahák, kterým je odečtení 200Kč z nákupu, dáreček (já dostala bázi pod oční stíny) a vzorečky. Balíček přišel opravdu bytelně zabalen (velká krabice vysypaná molitanovýma mašličkama, v tom krabice a znovu mašličky - takhle bych uvítala balení parfémů) v krásné růžové krabičce s motýlkama. Já vím, je to trošku infantilní, ale mě se to opravdu líbí.

Platinum elixir eye care -  oční krém proti hlubokým vráskám. Je opravdu hutný, tak snad bude OK.

Make-up cover 208 - voděodolný extrémně krycí make-up, který budu používat jako korektor.
 Lip seduction lipstick 03 - hydratační rtěnka, která výborně kryje a s clickacím otevíráním, které je fajn, ale nemůžu si zvyknout.

Eye shadow base - "drogerková" báze pod oční stíny má krémovou konzistenci a jsem zvědavá za jak dlouho zgumovatí.

Natural výživný mandlový noční krém - noční krém pro velmi suchou a citlivou pleť s přírodním mandlovým olejem a vitaminem A. Překvapila mě jeho vyšší mastnost, která je fajn pro pleť, ale ne pro mé vlasy - ve spánku se mi o pleť zmastí :-(

Dostala jsem ještě vzoreček Denního mandlového krému, což je fajn aspoň můžu porovnat s nočním a vyzkoušet jestli by mi vyhovovala celá sada. A vzroreček Omlazujícího a zmantňujícího denního krému Lift & Matt o kterém jsem hodně přemýšlela, takže otestuju a uvidím.

Botanicus je můj oblíbenec už několik let a jejich voňavý mýdýlka mě asi nikdy neomrzí. Při dovolené v Českém Krumlově jsem si nemohla ujít návštěvu nejvoňavějšího obchůdku široko daleko. Nějaký Lush a podobní se můžou jít se svýma převoněnýma blbůstkama zahrabat. Já upřednostňuji přirozenou nevtíravou vůni v Botanicusu. Tentokrát jsem, krom Jablko-ostružinového mýdla, ulovila Japonský mycí pudr, který je údajně nejšetrnějším peelingem. Stačí čajovou lžičky pudru rozmíchat v trošce vody nebo pleťové vody a jemně vetřít do pleti. Po první aplikaci byla pleť hladká a rozzářená. Podrobnou recenzi napíši po určitě po delší době, ale musím teď řícit, že mi je ze všech peelingů na pleti nejpříjemnější, vůbec neškrábe, žádné zarudnutí ... prostě jen hebké tvářičky. Počítám, že 200g balení mi vystačí snad na 100 let, takže cena 125Kč je skoro směšná.
Na Ebay jsem si pořídila organizátor do kabelky. Je Ohromně praktický zvláště pokud, jako já, často střídáte kabelky. To důležité máte uloženo v něm a jen přendáte do druhé kabelky. A abych nemusela v práci běhat s kabelkou, koupila jsem si ještě takovou větší peněženku, do které strčím peníze, doklady, klíče a mobil. Pro někoho možná zbytečnost, pro manažerku naprostá nutnost. 





























V poslední řadě ještě zmíním dárečky, které jsem obdržela. Alive multivitaminy mám díky blogerky.cz a jsou to vlastně takové želé bonbony. A jako DM skaut jsem obdržela k testování Dětský měsíčkový ochranný balzám na zimu od Weledy. Nemá smysl ho teď podrobně rozebírat, ale prozradím jedno: Mažu si s ním nohy, ne obličej ...

Co říkáte na mé přírůstky? O čem si chcete podrobně přečíst?

3 komentáře:

  1. Teda Dermacolu se já teď vyhýbám, všude cpe silikony, tak doufám, že v Tvých krémíčcích v takové hezké růžové krabičce (balení dělá hodně)je jich minimum a potěší Tě. Organizér do kabelky je úžasný, uvažuji taky o nějakém. A ta Weleda mě zajímala. A docela chápu, že ji používáš na nohy a ne na obličej - já totiž taky :-D.

    OdpovědětVymazat
  2. Co se týče silikonů, tak jsem taková rozpolcená. Někde mi nevadí a jinde je zas nemůžu vystát. Zatím se řídím tím, co na daný výrobek říká má pleť ;-)

    OdpovědětVymazat
  3. Tak teda ten Botanicus mě dost navnadil... až se oteplí a já zase jednou pojedu do Krumlova na výlet, musím se tam stavit:) A tohle je přesně ten důvod, proč bych měla přestat sledovat všechny možné kosmetické blogy.

    OdpovědětVymazat